nieuws

Gratis workshop ‘Werkplaatsreceptie’ van BOVAG

Retailing

Gratis workshop ‘Werkplaatsreceptie’ van BOVAG

BUNNIK – BOVAG houdt op 23, 25 en 30 november a.s. een workshop ‘Werkplaatsreceptie’. Deze wordt gehouden voor u, uw (toekomstige) receptionist en/of uw technisch medewerker. De workshop wordt gratis aan de leden aangeboden. Doelstelling van de workshop is om als receptionist van een brom- of motorfietsbedrijf met een servicegerichte aanpak commerciële kansen te creëren en te benutten.

BUNNIK – BOVAG houdt op 23, 25 en 30 november a.s. een workshop ‘Werkplaatsreceptie’. Deze wordt gehouden voor u, uw (toekomstige) receptionist en/of uw technisch medewerker. De workshop wordt gratis aan de leden aangeboden. Doelstelling van de workshop is om als receptionist van een brom- of motorfietsbedrijf met een servicegerichte aanpak commerciële kansen te creëren en te benutten.

Van de receptionist wordt tegenwoordig veel verwacht. Met coördinerende, administratieve en commerciële taken is de receptionist de spil van het bedrijf. Het dagelijkse contact met de klant biedt de receptionist uiteenlopende commerciële mogelijkheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het verkopen van accessoires of de klant attenderen op veiligheidsaspecten, zoals versleten banden en/of schokdempers. Daarnaast verwacht de klant een servicegerichte aanpak. Het efficiënt plannen van de werkzaamheden in overeenstemming met de beschikbare werkplaatscapaciteit en werktijd is een cruciale voorwaarde om de
gemaakte afspraken met de klant na te komen.

Tijdens deze inspirerende workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:
• Commerciële kansen en meerverkoop.
• Servicegericht communiceren met de klant.
• Effectief benutten van de beschikbare capaciteit van de werkplaats.

De workshop wordt op de volgende locaties en tijden gehouden:
– maandag 23 november 2009:
    16.30 uur – 21.30 uur    Karel Lotsyweg 145, 3318 AL Dordrecht
– woensdag 25 november 2009:
    16.30 uur – 21.30 uur    De Dintel 15, 5684 PS Best
– maandag 30 november 2009:
    16.30 uur – 21.30 uur    Edisonbaan 16, 3439 MN Nieuwegein

Meldt u snel aan vóór 16 november 2009. U kunt een inschrijfformulier aanvragen op tel. (030) 656 78 35 of e-mailen naar gt@bovag.nl.

   

Reageer op dit artikel