nieuws

Filmpje opening Giant Concept Store Amsterdam

Retailing

Filmpje opening Giant Concept Store Amsterdam

AMSTERDAM – Begin november is in de Van Woustraat te Amsterdam de Giant Concept Store geopend. De opening werd verricht door de bekende Raborenner Robert Gesink. In een filmpje van de opening kunt u eens rondkijken in deze winkel.

AMSTERDAM –  Begin november is in de Van Woustraat te Amsterdam de Giant Concept Store geopend. De opening werd verricht door de bekende Raborenner Robert Gesink. In een filmpje van de opening kunt u eens rondkijken in deze winkel.

Het publiek was getuige hoe Robert Gesink een gigantische champagnefles ontkurkte en honderden ballonnen de lucht in vlogen. Vervolgens nam Gesink ruim de tijd voor de geïnteresseerde fietsliefhebbers en werden ze voorzien van foto’s, handtekeningen en fietsverhalen. Ook stonden er diverse topfietsen in de winkel, waaronder de Raboteam-fietsen en de Trinity Advanced tijdrijdfiets. Deze fietsen trokken veel aandacht.

De Giant Store Amsterdam verkoopt exclusief fietsen van het merk Giant. Alle soorten modellen zijn in de ruim opgezette winkel terug te vinden. Van professionele racefietsen en mountainbikes tot degelijke stads- en toerfietsen. Daarnaast worden er accessoires van kwaliteitsmerken zoals Shimano, Selle Italia, AGU en Oakley verkocht. In de Giant Concept Store kunnen alle fietsen ter reparatie worden aangeboden, ongeacht het merk. Deze zaak in Amsterdam is eigendom van Timon Rutten en Bastiaan Hagenouw, die vorig jaar de zaak van Hans Struijk Fietsen overnamen.
 

Reageer op dit artikel