nieuws

Fietsshop Harry Roosken wint auto bij Unigarant

Retailing

Fietsshop Harry Roosken wint auto bij Unigarant

HOOGEVEEN – Harry Roosken van de gelijknamige fietsshop uit Erica (Drenthe) heeft afgelopen vrijdag de sleutels ontvangen van een Opel Agila, inclusief autoverzekering. De auto is de hoofdprijs van de Unigarant Krasactie 2009. Met de krasactie konden rijwielhandelaren de afgelopen maanden veel prijzen winnen.

HOOGEVEEN – Harry Roosken van de gelijknamige fietsshop uit Erica (Drenthe) heeft afgelopen vrijdag de sleutels ontvangen van een Opel Agila, inclusief autoverzekering. De auto is de hoofdprijs van de Unigarant Krasactie 2009. Met de krasactie konden rijwielhandelaren de afgelopen maanden veel prijzen winnen.

Van mei tot en met augustus werden per maand 20 prijzen verloot, waaronder laptops, digitale camera’s, grip&sliptrainingen, wellnessbonnen, interieuradviezen en Tom Tom’s. Hoe meer 3- en 5-jaars (brom)fietsverzekeringen een rijwielhandelaar afsloot, hoe meer online krasloten hij maandelijks ontving. Via een e-mail kwam hij bij zijn persoonlijke kraslot(en). De rijwielhandelaar zag meteen of hij een prijs won.

In 2008 organiseerde Unigarant de Fietsverzekeringsactie. Verschillende rijwielhandelaren wonnen mooie prijzen, zoals een Senseo-apparaat of IPod. De hoofdprijs, een Hyundai i10, ging naar Jan Goossens uit Den Dungen. Ging het in 2008 alleen om fietsverzekeringen, in 2009 telde Unigarant ook alle Bromfietsverzekeringen die door de rijwielhandelaren verkocht werden.

Op de foto overhandigt Harry Sesselaar (accountmanager Tweewieler Unigarant, links op de foto) de autosleutels aan de heer en mevrouw Roosken. 

Reageer op dit artikel