nieuws

Veel noviteiten op MotoVAK

Retailing

Veel noviteiten op MotoVAK

HOEVELAKEN – De MotoVAK vindt plaats van zondag 1 tot en met dinsdag 3 november a.s. bij INTRES in Hoevelaken. Afhankelijk van het moment van uw bezoek wordt u door de organisatie een gratis lunch of diner aangeboden. MotoVAK is gericht op de aftermarket van de gemotoriseerde tweewielerbranche.

HOEVELAKEN – De MotoVAK vindt plaats van zondag 1 tot en met dinsdag 3 november a.s. bij INTRES in Hoevelaken. Afhankelijk van het moment van uw bezoek wordt u door de organisatie een gratis lunch of diner aangeboden. MotoVAK is gericht op de aftermarket van de gemotoriseerde tweewielerbranche.

Hier presenteren de toonaangevende importeurs van accessoires, onderdelen, kleding en helmen de nieuwste ontwikkelingen en tonen zij u hun nieuwste producten. U kunt gratis toegangskaarten aanvragen op www.motovak.nl. Op deze site vult u uw gegevens in en ontvangt u per email uw aanmelding en toegangsbewijs.  De vakbeurs is op zondag geopend van 11.00-17.00 uur,  op maandag van 11.00 tot 21.00 uur en op dinsdag van 11.00-17.00 uur. MotoVAK is een prima moment voor de dealer om zich eens ongestoord en rustig te oriënteren op al het nieuws voor 2010.

Noviteiten MotoVAK
Op de stand van Hoco Parts is de Ducatie Streetfighter S-pecial te bewonderen.

Motorkleding van Rukka is een klasse apart. De producten van de Finse fabrikant combineren maximaal comfort en optimale veiligheid met stijlvolle designs. Helemaal in 2010, want met de nieuwe collectie is het gamma nog breder geworden!

Gaerne staat in de offroadwereld al decennia lang aan de top. Sinds enkele jaren past de Italiaanse topfabrikant zijn kennis echter ook toe op laarzen voor de asfaltsector, zodat Gaerne nu een volledig gamma motorlaarzen biedt. Voor ons een goede reden om Gaerne aan ons assortiment toe te voegen.

GPS navigatie is de laatste jaren enorm populair geworden. Er zijn vele aanbieders, maar er is er één die bij elke vergelijkingstest met vlag en wimpel op de overwinning afkoerst: Garmin. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd dat wij de motornavigatiesystemen van Garmin in de Benelux gaan distribueren. Nu komt Garmin met een verbeterde versie van de Zumo 550: de Zumo 660.

Gilles Tooling, de Luxemburgse grootmeester op het gebied van functionele, maar altijd smaakvol ontworpen motoraccessoires, heeft een nieuwe crashprotector ontwikkeld. Deze crashprotector beschermt niet alleen tegen schuifschade, maar dempt ook de impact van een val.

De merknaam Renthal is in de loop der jaren synoniem geworden voor lichte, supersterke sturen voor offroads, allroads en wegmotoren. En sinds kort heeft Renthal ook een prachtige clip-on set in het programma. Deze set werd samen met het Kawasaki Superbike team ontwikkeld.

Arai Quantum: nieuwe norm op sport-tourgebied Met de Quantum heeft Arai wederom een nieuwe aanwinst in haar assortiment kwaliteitshelmen. In het Araigamma past de Quantum perfect tussen de RX-7 GP en de Chaser.

TecMate, komt met een tweetal nieuwe acculaders voor de werkplaats. De OptiMate Pro 2 en de OptiMate Pro S kunnen accu’s niet alleen laden en onderhouden: ze kunnen twijfelachtige accu’s vaak ook herstellen.

Speciaal voor de motorvakhandel introduceert ENRA verzekeringen bv op Motovak 2009 de Nationale Motorfiets Verzekering. Hiermee is de complete productenlijn van een uitstekende verzekering voor alle Tweewielers afgedekt. De Nationale Fiets Verzekering en de Nationale Bromfiets Verzekering zijn inmiddels een begrip bij de tweewieler vakhandel in Nederland en daar komt dan nu de Nationale Motorfietsverzekering bij. Een logische aanvulling van het aanbod voor tweewielerland.

Dynostar presenteert de nieuwe Dynostar D50. Een ‘budget’ testbankje voor bromfietsen, scooters en lichte motorfietsen zoals motocross, enduro en machines tot ongeveer 600cc.

Jopa presenteert er naast de nieuwe modellen van SIDI , AIROH en SHIRO ook de 2010 lijn Jopa kleding.

Ook in 2010 zijn er tal van vernieuwingen in de Evolution collectie, samengevat in de 2010 preview, een uitgave speciaal voor MotoVak.  MotoVAK biedt Evolution  een uitstekende gelegenheid een beeld te geven van hun  totaal aanbod.

ScorpionExo-900 Air™ combineert de voordelen van 2 helmtypes: de veiligheid van een integraal model en het comfort van een jethelm. In welke uitvoering dan ook, jet of integraal, de ScorpionExo-900 Air™ heeft uiteraard de verplichte type goedkeuringen.  Vanaf december 2009 kan bij 19 adressen in Nederland deze EXO 900 systeem helm worden getest.

IGM komt met een Premier helm met Luminex. Luminex is een lichtgevende afwerking van de helm en is te vergelijken met ‘glow in the dark’ en is dus zeker een veiligheidsitem.

Reageer op dit artikel