nieuws

Nieuwe Bike Totaal directeur is al begonnen

Retailing

Nieuwe Bike Totaal directeur is al begonnen

AMERSFOORT – Maarten de Vos, de nieuwe Algemeen Directeur van Bike Totaal, is al aan de slag gegaan. Met ingang van 1 oktober 2009 hebben zowel het Managementteam, de Beleidscommissie en de Raad van Commissarissen hebben het vertrouwen uitgesproken in in de opvolger van Gertjo Janssen, die eind augustus afscheid nam.

AMERSFOORT – Maarten de Vos, de nieuwe Algemeen Directeur van Bike Totaal, is al aan de slag gegaan. Met ingang van 1 oktober 2009 hebben zowel het Managementteam, de Beleidscommissie en de Raad van Commissarissen hebben het vertrouwen uitgesproken in in de opvolger van Gertjo Janssen, die eind augustus afscheid nam.

Maarten heeft zijn retailervaring opgedaan vanaf 2005 als Marketingmanager bij Retail Development Company (RDC). RDC is een holding met vier franchiseformules en een inkoopcombinatie met in totaal 350 winkels in Nederland.

In 2006 werd Maarten aangesteld als directeur van de franchiseformule Plantage Books & More. Vanaf de start als directeur is hij daarbij verantwoordelijk geweest voor de ombouw van de eigen winkelorganisatie naar een franchiseformule.

Als directeur van Bike Totaal gaat Maarten zich bezighouden met de in- en externe organisatie van Bike Totaal.

Reageer op dit artikel