nieuws

5 miljoenste Jumbo pomp bij Bike Totaal Guill van de Ven

Retailing

5 miljoenste Jumbo pomp bij Bike Totaal Guill van de Ven

ALKMAAR – Onlangs bereikte fabrikant van de Jumbo pompen Presikhaaf een feestelijk hoogtepunt: zij produceerden de 5 miljoenste Jumbo pomp en leverde deze uit aan AGU. Dumont van de Ven van Bike Totaal Guill van de Ven nam een gouden exemplaar in ontvangst.

ALKMAAR – Onlangs bereikte fabrikant van de Jumbo pompen Presikhaaf een feestelijk hoogtepunt: zij produceerden de 5 miljoenste Jumbo pomp en leverde deze uit aan AGU. Dumont van de Ven van Bike Totaal Guill van de Ven nam een gouden exemplaar in ontvangst.

De jubileumpomp lag in het AGU magazijn in Alkmaar te wachten tot hij zou worden besteld. Bike Totaal Guill van de Ven uit Tilburg was de gelukkige; tijdens de AGU Huisshow profiteerden zij niet alleen van de showaanbieding, maar kochten zij ook het 5 miljoenste exemplaar.

AGU besloot de dealer in het zonnetje te zetten. Dumont van de Ven kreeg van AGU productmanager Gerard de Nijs het 5 miljoenste gouden jubileumexemplaar van de pomp, een bos bloemen en een heerlijke taart uitgereikt. Ook AGU vertegenwoordiger Berthold ten Hoeve en Ed van Mierlo van Presikhaaf waren aanwezig bij de feestelijke uitreiking.

Reageer op dit artikel