nieuws

Tijdelijke opvolging Gertjo Janssen bij Bike Totaal

Retailing

Tijdelijke opvolging Gertjo Janssen bij Bike Totaal

AMERSFOORT – Op maandag 31 augustus heeft Gertjo Janssen tijdens de najaarspresentatie van Bike Totaal afscheid genomen van de club. Na 12,5 jaar met veel plezier bij Bike Totaal gewerkt te hebben, gaat hij zijn werkterrein verleggen naar een winkelketen in de doe-het-zelf branche.

AMERSFOORT – Op maandag 31 augustus heeft Gertjo Janssen tijdens de najaarspresentatie van Bike Totaal afscheid genomen van de club. Na 12,5 jaar met veel plezier bij Bike Totaal gewerkt te hebben, gaat hij zijn werkterrein verleggen naar een winkelketen in de doe-het-zelf branche.

De Raad van Commissarissen heeft de wervingsactiviteiten om tot opvolging van Gertjo Janssen te komen, voortvarend opgepakt. Zij laten zich hierbij bijstaan door personeelsadviesbureau HCRM Consultancy & Interim management.

Om in de tussentijd het Bike Totaal schip niet onbemand te laten is Cees de Reus, directeur van HCRM Consultancy & Interim management, als ad interim directeur aangetrokken om de zaken waar te nemen totdat er een geschikte kandidaat is gevonden om het stokje over te nemen. Cees is met zijn bureau nauw betrokken bij de interne organisatie van Bike Totaal en zal zich in deze periode vooral hierop richten.

Reageer op dit artikel