nieuws

Genomineerden Beste Leerbedrijf bekend

Retailing

Genomineerden Beste Leerbedrijf bekend

NIEUWEGEIN – De tien bedrijven die gaan strijden om de titel Beste Leerbedrijf 2009 zijn bekend. Innovam is op zoek naar het ‘Beste Leerbedrijf’ van de mobiliteitsbranche in de categorieën Personenauto, Bedrijfsauto en Tweewieler.

NIEUWEGEIN – De tien bedrijven die gaan strijden om de titel Beste Leerbedrijf 2009 zijn bekend. Innovam is op zoek naar het ‘Beste Leerbedrijf’ van de mobiliteitsbranche in de categorieën Personenauto, Bedrijfsauto en Tweewieler.

Met de verkiezing wil Innovam leerbedrijven extra stimuleren om leerlingen een optimale opleidingsplaats te bieden. Op 19 november wordt bekendgemaakt wie de mobiliteitsbranche mag vertegenwoordigen tijdens de landelijke verkiezing waaraan alle branches deelnemen.
In de categorie Tweewieler zijn de volgende bedrijven genomineerd:
· Bikes and Solutions (Haarlem)
· Harry Meijer BV (Lijnden)
· BMW Van Harten BV (Amersfoort)

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op donderdag 19 november bij Innovam in Nieuwegein worden de winnaars bekendgemaakt. De overall winnaar van deze verkiezing zal de mobiliteitsbranche vertegenwoordigen tijdens de algemene verkiezing. De prijs voor ‘Het Beste Leerbedrijf’ wordt uitgeloofd door het ministerie van OCW.

Criteria
De tien genomineerde bedrijven grijpen de kans om te laten zien hoe zij investeren in de toekomstige generatie. De genomineerde bedrijven worden de komende periode bezocht door de jury en worden beoordeeld op basis van een zestal onderdelen: de positie van de leerling, de inzet van de leermeester, samenwerking met onder meer het ROC, relatie met de omgeving, naleving van de cao en investering in opleiden, innovatie en onderscheidend vermogen. De vakkundige jury bestaat uit: Jos Kleiboer (BOVAG), Jan van Geffen (Zadkine), Jan Derijck (FNV Bondgenoten), Teun de Vos (TrucklandNoordholland, winnaar Beste Leerbedrijf 2008) en Martine Broere (Innovam).

Reageer op dit artikel