nieuws

Weekje Honda Fireblade

Retailing

Weekje Honda Fireblade

VEENENDAAL – Op de Fietsvak 2009 heeft EQ-Bikes BV een wedstrijd gehouden waarbij alle deelnemers die de stand bezochten kans maakten om een week gratis op een Honda Fireblade motor te mogen rijden. Winnaar was Wouter van der Linden uit Weesp.

VEENENDAAL – Op de Fietsvak 2009 heeft EQ-Bikes BV een wedstrijd gehouden waarbij alle deelnemers die de stand bezochten kans maakten om een week gratis op een Honda Fireblade motor te mogen rijden. Winnaar was Wouter van der Linden uit Weesp.

In verband met de kans op mooi weer is de uiteindelijke uitreiking pas verricht in de maand juli. De gelukkige, Wouter van der Linden van de gelijknamige fietsenzaak uit Weesp, ontvangt op de foto uit handen van Dick van de Steeg van EQ-Bikes BV de sleutels van de Honda Fireblade.

Zijn commentaar: “Ik heb er 600 km mee kunnen rijden. Wat een power zit er in deze motor, waanzinnig,” aldus een enthousiaste Wouter (links op de foto).

Reageer op dit artikel