nieuws

Vendit koppelt filialen Hans Struijk Fietsen met webshop

Retailing

Vendit koppelt filialen Hans Struijk Fietsen met webshop

ROTTERDAM – Hans Struijk Fietsen realiseert met VMSII een online koppeling tussen zowel de twee vestigingen in Den Haag en het filiaal in Zoetermeer, als met de webwinkel op internet.

ROTTERDAM – Hans Struijk Fietsen realiseert met VMSII een online koppeling tussen zowel de twee vestigingen in Den Haag en het filiaal in Zoetermeer, als met de webwinkel op internet.

“Het is een rijwielzaak, die op het gebied van automatisering werkelijk alles ingevuld heeft,” zegt Vendit-directeur Eric van Jarwaarden. Op het hoofdkantoor in de Waldorpstraat in Den Haag staat de door Vendit geleverde centrale server, die de volledige communicatie tussen de verschillende vestigingen en de webshop afhandelt.

Dankzij een beveiligde verbinding, maken de vestigingen gebruik van het VMSII programma, dat is opgesplitst in meerdere filialen, zodat de omzetten, voorraden, administratie en management informatie, etc. per filiaal geregistreerd worden.

“Op het hoofdkantoor kan men alle handelingen van de verschillende vestigingen volgen en heeft men uiteraard ook toegang tot alle gegevens van de verschillende vestigingen,” licht Van Jarwaarden toe. “Er wordt namelijk gewerkt met een centrale database, waarin alle gegevens over klanten, artikelen, voorraad en verkoop geregistreerd staan. Goederen zijn door middel van interfiliaal verkeer snel van de ene naar de andere vestiging over te boeken en bestellingen kunnen centraal op het hoofdkantoor verwerkt worden.”

Eerder dit jaar is ook de webshop volledig geïntegreerd met VMSII. Daardoor beschikt de webshop over actuele voorraadinformatie en worden de klantbestellingen automatisch in VMSII verwerkt. Hierdoor hoeven klantgegevens en bestelde artikelen niet handmatig overgetypt te worden en wordt de voorraad direct bijgewerkt.

Reageer op dit artikel