nieuws

Gratis diefstal- en beschadigingverzekering bij Prorace

Retailing

Gratis diefstal- en beschadigingverzekering bij Prorace

WILLEBROEK (B) – Prorace is gestart met een actie waarbij Belgische klanten die een fiets of frame van het merk aankopen een gratis verzekering krijgen aangeboden. Deze fietsomnium dekt gedurende 1 jaar zowel diefstal en beschadiging van het frame of de fiets.

WILLEBROEK (B) – Prorace is gestart met een actie waarbij Belgische klanten die een fiets of frame van het merk aankopen een gratis verzekering krijgen aangeboden. Deze fietsomnium dekt gedurende 1 jaar zowel diefstal en beschadiging van het frame of de fiets.

Voor de verzekering werkt Prorace samen met Callant fietsverzekeringen. Prorace is momenteel het enige merk dat dit soort verzekering gratis aanbied bij een racefiets of frame. Dit is uiteraard een groot voordeel voor de klant: die is het eerste jaar zeker dat hij kan blijven fietsen. Wordt de fiets gestolen of raakt de klant betrokken bij een valpartij, dan vervangt Prorace de fiets of de beschadigde onderdelen.

Een klant die enkel een frame aankoopt bij Prorace krijgt de mogelijkheid om de verzekering uit te breiden tot de hele fiets. Uiteraard is men volledig vrij om al dan niet op dit voorstel in te gaan. Prorace biedt deze fietsverzekering aan in samenwerking met Callant Verzekeringen, verzekeringsmakelaar. Op hun website, http://www.fietsomnium.be/, staan alle verdere details over de fietsverzekering.

Over Prorace
Prorace biedt een complete lijn van fietsen, fietsonderdelen, fietskleding en accessoires aan. Het merk richt zich op de racefietsmarkt met kwaliteitsproducten voor interessante prijzen. Prorace is een onderdeel van Feryn New International, een groothandel die naast Prorace ook andere merken zoals ASSOS, Giordana en Veloflex verdeelt.

Reageer op dit artikel