nieuws

Geldigheid bromfietscertificaat naar eindfase

Retailing

Geldigheid bromfietscertificaat naar eindfase

AMSTERDAM – Het ministerie van Verkeer en Waterstaat heeft het verzoek van RAI GT gehonoreerd om een gerichte consumentenvoorlichting te starten over het vervallen van de geldigheid van hun bromfietscertificaat.

AMSTERDAM – Het ministerie van Verkeer en Waterstaat heeft het verzoek van RAI GT gehonoreerd om een gerichte consumentenvoorlichting te starten over het vervallen van de geldigheid van hun bromfietscertificaat.

De laatste weken zijn brieven verstuurd waarin zij erop worden gewezen dat zij hun huidige certificaat vóór 1 oktober moeten omwisselen bij hun gemeente. Tevens zijn er naar 1100 brom- en snorfietsdealers posters met dertig flyers opgestuurd. Hierop worden alle bezoekers en klanten erop gewezen dat zij hun oude certificaat moeten gaan omwisselen, omdat zij anders opnieuw examen moeten afleggen.

Deze actie is tot stand gekomen na overleg met BOVAG, RAI GT en de verzekeraars Unigarant, Enra en Orion Direct.

Reageer op dit artikel