nieuws

ENRA Verzekeringen en Sure-IT continueren samenwerking

Retailing

ENRA Verzekeringen en Sure-IT continueren samenwerking

ZEIST/GROOTEBROEK – Specifiek voor de vakhandel heeft ENRA Verzekeringen een nieuwe manier ontwikkeld om fietsverzekeringen digitaal te kunnen afsluiten. Deze werkwijze heeft Sure-IT als één van de eerste softwareleveranciers binnen de rijwielbranche in haar pakket WilMar2000 ingebouwd.

ZEIST/GROOTEBROEK – Specifiek voor de vakhandel heeft ENRA Verzekeringen een nieuwe manier ontwikkeld om fietsverzekeringen digitaal te kunnen afsluiten. Deze werkwijze heeft Sure-IT als één van de eerste softwareleveranciers binnen de rijwielbranche in haar pakket WilMar2000 ingebouwd.

"Het afsluiten van fietsverzekeringen via zogenaamde webservices geven een optimale betrouwbaarheid en de premies plus risicogebieden zijn altijd up-to-date met  het nieuwe systeem," aldus Wim Oostindie, hoofd automatisering van ENRA.

"Deze nieuwe manier van fietsverzekeringen afsluiten hebben wij speciaal voor leveranciers van softwarepakketten gemaakt en wij zijn dan ook blij dat in het WilMarpakket de nieuwe functionaliteit als één van de eerste is ingebouwd."

Volgens Oostindie is het ook mooi om te zien dat in het WilMar pakket te zien is of een aanvraag in behandeling is. "Als de aanvraag goed gekeurd is wordt zelfs het polisnummer opgehaald en in het WilMar programma vermeld."

ENRA honoreert ondernemers die op deze wijze werken met een extra online vergoeding. "Het mes snijdt zo aan drie kanten, omdat iedereen er voordeel aan heeft. Bovendien wordt de foutkans hierdoor tot een minimum beperkt en neemt de servicegraad van ENRA nog verder toe," besluit Oostindie.

Reageer op dit artikel