nieuws

Puzzelritten Hans Struijk Fietsen via Twitter

Retailing

Puzzelritten Hans Struijk Fietsen via Twitter

DEN HAAG/ZOETERMEER – Op zondag 2 augustus organiseert Hans Struijk Fietsen voor het eerst puzzelritten via Twitter. In de vorm van Twitterberichten krijgen deelnemers de route toegespeeld, die op de fiets afgelegd kan worden.

DEN HAAG/ZOETERMEER – Op zondag 2 augustus organiseert Hans Struijk Fietsen voor het eerst puzzelritten via Twitter. In de vorm van Twitterberichten krijgen deelnemers de route toegespeeld, die op de fiets afgelegd kan worden.

Naast de ‘tweets’ die telkens nieuwe doelen communiceren, wordt onderweg ook een aantal opdrachten ‘getwitterd’. Op 2 augustus worden de eerste twee Twitterritten georganiseerd vanuit de filialen Zoetermeer en Den Haag. Met deze puzzelritten ‘nieuwe stijl’ probeert Hans Struijk een nieuwe doelgroep in beweging te brengen.
 
Hans Struijk Fietsen heeft drie filialen in de Randstad en is een van de grootste spelers in de fietsbranche. Komende jaren breidt Hans Struijk Fietsen nog verder uit. Hans Struijk levert fietsen, fietsaccessoires en -kleding en verkoopt de betere fietsmerken, zoals: Sparta, Batavus, Gazelle, Koga Miyata, Jan Jansen, Idworx, Trek en Giant, voor zowel de consument als het bedrijfsleven.
 
Bij Twitter kunnen personen en bedrijven korte berichtjes publiceren, die worden ontvangen door ‘volgers’. Geïnteresseerden kunnen de puzzelritten volgen via Twitter/HansStruijk
 

Reageer op dit artikel