nieuws

Welk bedrijf wordt het Beste Leerbedrijf 2009

Retailing

Welk bedrijf wordt het Beste Leerbedrijf 2009

NIEUWEGEIN – Wie wordt de opvolger van Truckland Noordholland, Rep 26 en Koops Furness? De verkiezing voor Beste Leerbedrijf is gestart. Aanmelden kan tot 1 augustus via www.innovam.nl/besteleerbedrijf tot 1 augustus.

NIEUWEGEIN – Wie wordt de opvolger van Truckland Noordholland, Rep 26 en Koops Furness? De verkiezing voor Beste Leerbedrijf is gestart. Aanmelden kan tot 1 augustus via www.innovam.nl/besteleerbedrijf.
 
Uit alle aanmeldingen zal een eerste selectie van 9 bedrijven worden gemaakt, drie nominaties per deelbranche. De jury zal deze 9 genomineerde bedrijven bezoeken in de maand september/oktober 2009. De uiteindelijke winnaar wordt half november tijdens een feestelijke dag bekend gemaakt.
 
De mobiliteitsbranche schreeuwt om goed opgeleide werknemers. Leerbedrijven zijn onmisbaar in de ondersteuning en opleiding van deze toekomstige vakmensen. 
Om dit belang te onderstrepen, wordt elk jaar de prijs voor ‘Het Beste Leerbedrijf’ uitgeloofd door het ministerie van OCW. Een prestigieuze onderscheiding voor het bedrijf dat praktijkleren het beste stimuleert en toepast en daarmee een voorbeeld is voor andere leerbedrijven.

Innovam is op zoek naar het ‘Beste Leerbedrijf’ van de mobiliteitsbranche in de categorie Personenauto, Bedrijfsauto en Tweewieler. De overall winnaar van deze verkiezing zal onze branche vertegenwoordigen tijdens de landelijke verkiezing waaraan alle branches deelnemen.
 
De jury bestaat uit:
•    Afgevaardigde van de Bovag: De heer Jos Kleiboer, Manager Werkgeverszaken BOVAG 
•    Afgevaardigde uit het Onderwijs-veld: De heer Jan van Geffen, Zadkine, adjunct directeur Techniek, lid BTG-mct
•    Afgevaardigde van de Vakbond: De heer Jan Derijck, Coördinator arbeidsmarkt en opleidingen in de metaalsectoren, FNV Bondgenoten
•    Winnaar Beste Leerbedrijf 2008: De heer Teun de Vos, Opleidingsmanager Truckland Noordholland
•    Afgevaardigde van Innovam: Mevrouw Martine Broere, directeur Onderwijs

Door mee te dingen, krijgt het leerbedrijf de kans om te laten zien hoe het investeert in de generatie van de toekomst en genereert het bedrijf veel positieve publiciteit. Bovendien maakt het bedrijf kans om in de landelijke finale tot ‘Beste leerbedrijf 2009’ te worden gekozen.
 

Reageer op dit artikel