nieuws

Recreatiebranche stimuleert fietsplezier in Nederland

Retailing

Recreatiebranche stimuleert fietsplezier in Nederland

DRIEBERGEN – RECRON heeft met Union afspraken gemaakt omtrent het plaatsen van huurfietsen bij recreatieondernemers.

DRIEBERGEN – RECRON heeft met Union afspraken gemaakt omtrent het plaatsen van huurfietsen bij recreatieondernemers.

Recreatieondernemers kunnen gedurende het seizoen voor een aantrekkelijk bedrag over nieuwe Union fietsen beschikken zonder te investeren en zonder onderhoud/reparaties te plegen.
Met deelname aan het Union FietsZekerPlan beschikken RECRON-leden ieder jaar over splinternieuwe huurfietsen, waarmee ze gevrijwaard zijn van investeringen en beheerskosten. Onderhoud, de verzekering en de eventueel noodzakelijke reparaties worden door Union verzorgd.

“Dit betekent voor zowel de ondernemer als voor de gasten optimaal fietsplezier! Sinds april kunnen RECRON-recreatieondernemers via de Union-reserveringsmodule aan het FietsZekerPlan deelnemen. Al vanaf 1 euro per dag beschikt de ondernemer over een kwaliteitsfiets,” legt Stephan Räkers, commercieel directeur Dutch Bicycle Group uit.

Het FietsZekerPlan is voor elke ondernemer op maat samen te stellen. Dit houdt in flexibele looptijden, het aantal beschikbare fietsen is aan de vraag aan te passen en het maatplan biedt optimale ondersteuning bij de levering van de fietsen.

Reageer op dit artikel