nieuws

Gazelle campusfietsen voor Campus Eindhoven

Retailing

Gazelle campusfietsen voor Campus Eindhoven

EINDHOVEN – De High Tech Campus Eindhoven heeft nieuwe Gazelle Campusfietsen gepresenteerd aan de Campusbewoners. In totaal zijn er 100 MPB’s (Multi Purpose Bikes) beschikbaar voor gebruik op het terrein van de Campus. De fietsen zijn door Gazelle-dealer Stravens uit Steensel rijklaar gemaakt en worden door Piet en Louis Stravens vanuit het servicefiliaal op de Campus tiptop conditie gehouden.

EINDHOVEN – De High Tech Campus Eindhoven heeft nieuwe Gazelle Campusfietsen gepresenteerd aan de Campusbewoners. In totaal zijn er 100 MPB’s (Multi Purpose Bikes) beschikbaar voor gebruik op het terrein van de Campus. De fietsen zijn door Gazelle-dealer Stravens uit Steensel rijklaar gemaakt en worden door Piet en Louis Stravens vanuit het servicefiliaal op de Campus tiptop conditie gehouden.

Het groene, parkachtige karakter van het terrein maakt High Tech Campus Eindhoven tot een prettige plek om te werken. Met een autoluw middenterrein en een 100-tal eigen Campusfietsen voor algemeen gebruik, stimuleert de Campus haar bewoners om zich te voet of op de fiets over het terrein te verplaatsen. Tevens organiseert High Tech Campus Eindhoven in september een speciale week waarin de fiets en ‘fietsen naar je werk’ centraal staan. Dit weerspiegelt de focus van de Campus op duurzaam en milieuvriendelijk ondernemerschap.

Reageer op dit artikel