nieuws

Biretco en Minerva gaan samenwerken in Benelux

Retailing

Biretco en Minerva gaan samenwerken in Benelux

BREDA – Biretco en de Belgische fietsenproducent Minerva hebben recentelijk een samenwerkingsakkoord gesloten. Minerva treedt toe als leverancier voor de Belgische en Nederlandse ondernemers die samenwerken met de Biretco groep.

BREDA – Biretco en de Belgische fietsenproducent Minerva hebben recentelijk een samenwerkingsakkoord gesloten. Minerva treedt toe als leverancier voor de Belgische en Nederlandse ondernemers die samenwerken met de Biretco groep.

Biretco wil al langer Belgisch ondernemingen als contractleverancier hebben. Minerva, opgericht in 1933 en gevestigd in Beringen (Limburg), is de eerste. “Het is een Belgisch bedrijf met een breed assortiment kwaliteitsfietsen, fietsonderdelen & fietsaccessoires van leveranciers zoals o.a. Shimano, Schwalbe, Michelin, Continental en Selle Royal maar ook high-end en race materiaal zoals Campagnolo, Selle Italia en Sigma,” marketing en communicatiemanager Daphne Höckel. “Tevens hebben zij een uitgebreid programma van producten ontwikkeld onder de eigen merknaam Colorado.”

Zoals te doen gebruikelijk gaat het om een contract voor onbepaalde tijd tot een eventuele wederopzegging van één van de partijen. De samenwerking gaat deze week in.

Reageer op dit artikel