nieuws

Thule opvouwbare dakkoffer

Retailing

Thule opvouwbare dakkoffer

Thule presenteert een opvouwbare dakkoffer, de Thule Ranger 90. Deze dakkoffer is speciaal ontwikkeld voor iedereen die de bagageruimte van de auto wil vergroten, maar thuis niet genoeg ruimte heeft om een traditionele dakkoffer op te bergen.

Thule presenteert een opvouwbare dakkoffer, de Thule Ranger 90. Deze dakkoffer is speciaal ontwikkeld voor iedereen die de bagageruimte van de auto wil vergroten, maar thuis niet genoeg ruimte heeft om een traditionele dakkoffer op te bergen.
 
Dit unieke transportmiddel maakt deel uit van de Thule Ranger opvouwbare dakkoffer collectie waar ook de Ranger 500 Ski box toe behoort. De Ranger 90 verschilt van de standaard dakkoffers van hard kunststof door zijn waterbestendige canvas basis die eenvoudig tot een klein pakket kan worden opgevouwen en zo gemakkelijk vervoerd en opgeruimd kan worden. Hij is zo compact dat hij gemakkelijk in de achterbak van de auto kan worden opgeborgen tot men is aangekomen op de eindbestemming of kan, wanneer hij niet gebruikt wordt, in zijn speciale beschermhoes in de kelder of in een kast worden gezet.        
 
Ontworpen voor onderweg
De Ranger 90 is voorzien van een snel kliksysteem waarmee de koffer moeiteloos zonder gereedschap op het dak van de auto kan worden bevestigd. De onderkant bestaat gedeeltelijk uit harde kunststof wat de koffer vorm geeft en ondersteunt. Wanneer uitgevouwen, is de Ranger 90 volledig waterbestendig dankzij de afgedichte naden en rits met geïntegreerd slot. 
 
Technische eigenschappen:
•    Afmetingen: 110 x 80 x 40 cm
•    Inhoud: ongeveer 340 liter
•    Maximum laadvermogen: 50 kg
•    Handig kliksysteem
•    TUV goedgekeurd / ‘City crash tested’
•    5 jaar garantie
Adviesverkoopprijs: Thule Ranger 90 € 245,- inclusief BTW.

Reageer op dit artikel