nieuws

Cyclon exclusieve verdeler Performance sportvoeding

Retailing

Cyclon exclusieve verdeler Performance sportvoeding

GEFFEN – Cyclon International BV heeft sinds kort het exclusieve verdelerschap van Performance sportvoeding in de Nederlandse rijwielhandel onder zijn hoede. Kwaliteitszorg en kwaliteitscontrole heeft Performance sportvoeding hoog in het vaandel.

GEFFEN – Cyclon International BV heeft sinds kort het exclusieve verdelerschap van Performance sportvoeding in de Nederlandse rijwielhandel onder zijn hoede. Kwaliteitszorg en kwaliteitscontrole heeft Performance sportvoeding hoog in het vaandel.

Controle op grondstoffen, afgewerkte producten en verpakkingen worden systematisch uitgevoerd. Elk product dat het Performance label draagt, staat borg voor een 100% eerlijk kwaliteitsproduct. Ver doorgedreven testen en proeven, in samenwerking met topsporters uit allerlei sporttaken, resulteren in kwaliteit. De Performance-slogan is dan ook: ‘Quality is our priority’.
 
Performance heeft een uitgebreid gamma met:  

  • Eiwitpoeders
  • Dranken
  • Repen
  • Capsules
  • Tabletten
  • Vitaminen en mineralen
Reageer op dit artikel