nieuws

Nieuwe voorzitter BOVAG Tweewielerbedrijven

Retailing

Nieuwe voorzitter BOVAG Tweewielerbedrijven

BUNNIK – De leden van BOVAG Tweewielerbedrijven hebben de uitnodiging voor de jaarvergadering ontvangen. Daarin wordt ook vermeld dat Klaas Weerstand zal worden benoemd tot nieuwe voorzitter van de afdeling.

BUNNIK – De leden van BOVAG Tweewielerbedrijven hebben de uitnodiging voor de jaarvergadering ontvangen. Daarin wordt ook vermeld dat Klaas Weerstand zal worden voorgedragen tot nieuwe voorzitter van de afdeling.

Na 6 jaar voorzitterschap gaat Wim van Vliet zijn voorzittershamer overdragen. Het bestuur draagt Klaas Weerstand voor als nieuwe voorzitter. Hij heeft aangegeven deze functie in ieder geval voor de volle periode van drie jaar te willen uitoefenen. Weerstand is de huidige vicevoorzitter, waardoor hij een uitstekende dossierkennis heeft en daardoor het vertrouwen van het huidige bestuur geniet. Weerstand is mede-eigenaar van Bikeshop Urk, een gemengd tweewielerbedrijf.

Door het afscheid van Wim is de afdeling ook op zoek naar een nieuw bestuurslid. Leden die zich tegenkandidaat willen stellen of zich beschikbaar stellen als bestuurslid kunnen zich voor 9 maart melden. Zij kunnen een e-mail met motivatie sturen naar tweewieler@bovag.nl of bellen met Maurice Manders (030) 659 54 16.

Daarnaast wordt de heer Hans de Mooij voorgedragen voor een tweede termijn in de Bondsraad namens BOVAG Tweewielerbedrijven.

Reageer op dit artikel