nieuws

Bobby Schakelaar en Wybe Pol beste Tweewielertechnici van het Jaar

Retailing

Bobby Schakelaar en Wybe Pol beste Tweewielertechnici van het Jaar

NIEUWEGEIN – In de verkiezing Tweewielertechnicus van het Jaar is Bobby Schakelaar uitgeroepen tot Beste Bromfietstechnicus en Wybe Pol tot Beste Fietstechnicus. Zij hadden de meeste parate kennis tijdens de finale bij Innovam.

NIEUWEGEIN – In de verkiezing Tweewielertechnicus van het Jaar is Bobby Schakelaar uitgeroepen tot Beste Bromfietstechnicus en Wybe Pol tot Beste Fietstechnicus. Zij hadden de meeste parate kennis tijdens de finale bij Innovam.

De presentatie was in handen Chimène van Oosterhout, die in totaal 25 vragen op de finalisten afvuurde. De jury telden de juiste multiple choice antwoorden en bij elkaar op en beoordeelden de vijf open vragen. Aan de hand daarvan werd in de categoriën Beste Bromfietstechnicus en Beste Fietstechnicus bepaald, wie zich de beste monteur mocht noemen.

In de categorie Beste Bromfietstechnicus wist Bobby Schakelaar (Schakelaar Tweewielers) zijn titel van twee jaar geleden te prolongeren. Net als toen hoorde hij samen met Jan Huygen (Koelewijn 2-Wielers) tot de laatste twee finalisten, maar wist weer de titel naar zich toe te trekken. “Deelname aan de verkiezing geeft je energie. Vorig jaar heb ik een gastles op Innovam mogen geven. De voorbereiding daarop was leuk en het is goed om je gezicht te laten zien bij aankomende talenten. Dat ik nu weer gewonnen heb is wel heel speciaal.”

Bij de Fietstechnici wist Wybe Pol (Fietsplus Anjo Jager) zijn mede-finalisten af te troeven. Dat was vooral opmerkelijk omdat hij als enige nooit eerder in de finale van deze verkiezing gestaan had, de anderen wel. “Fantastisch! Ik had het totaal niet verwacht,”aldus de verraste winnaar. “Dit is goede reclame voor de zaak.”

De verkiezing “Tweewielertechnicus van het Jaar 2009” wordt op initiatief van stichting OOMT georganiseerd door kennis- en opleidingscentrum Innovam. OOMT wil met deze verkiezing het vakmanschap in de branche centraal stellen en het bewustzijn van het belang van opleiding en ontwikkeling stimuleren.

 

Reageer op dit artikel