nieuws

ENRA Verzekeringen opnieuw Bike Totaal Leverancier van het Jaar

Retailing

ENRA Verzekeringen opnieuw Bike Totaal Leverancier van het Jaar

LUNTEREN – ENRA Verzekeringen is opnieuw Bike Totaal Leverancier van het Jaar geworden. Dat maakte directeur Gertjo Janssen bekend tijdens de afsluiting van de Bike Totaal Sales Kick Off in Lunteren. Die werd bezocht door circa 300 vakgenoten.

LUNTEREN – ENRA Verzekeringen is opnieuw Bike Totaal Leverancier van het Jaar geworden. Dat maakte directeur Gertjo Janssen bekend tijdens de afsluiting van de Bike Totaal Sales Kick Off in Lunteren. Die werd bezocht door circa 300 vakgenoten.

Evenals vorig jaar vormde De Blije Werelt in Lunteren de achtergrond van de Bike Totaal Sales Kick Off. Ondernemers die lid zijn van deze retailorganisatie konden deelnemen aan negen verschillende workshops, die verzorgd werden door contractleveranciers. De ondernemers werden bovendien aangespoord een Bike Totaal Tour te maken langs alle contractleveranciers.

Bij ieder bezoek kon een stempel verkregen worden en een volle stempelkaart was goed voor een kans op een dagje strandzeilen, quad rijden of een ballonvaart. Tijdens de Bike Totaal Tour konden de leden formulieren invullen waarop ze hun mening over die contractleverancier kwijt konden en opmerkingen over wat eventueel voor verbetering vatbaar is.

Opmerkelijk aan de presentaties van de contractleveranciers was dat die zich concentreerde op de samenwerking met de ondernemers. Daarom was afgesproken dat de leveranciers geen producten mee zouden nemen. Er was zelfs geen fiets te bekennen tijdens deze vakmanifestatie.

Gertjo Janssen erkende dat de andere aanpak soms wel even wennen was. "Maar dat is ook waar Bike Totaal voor staat. Door dingen anders te doen, en dat kan best even wennen zijn, kom je verder in de markt."

Traditiegetrouw wordt aan het einde van de dag de uitslag bekendgemaakt van de Bike Totaal Leveranciersverkiezing, die een resultante is van een peiling onder Bike Totaal-leden. Er waren een aantal categorieën met een totaalwinnaar. Dit jaar was dat ENRA Verzekeringen, die in het verleden al vaker de hoofdprijs in de wacht sleepte. Vol trots nam Gerard van Alewijn de oorkonde en de bloemen in ontvangst en bedankte de leden voor het in ENRA gestelde vertrouwen.

TOTAALWINNAAR LEVERANCIER VAN HET JAAR
1- ENRA Verzekeringen (score: 8,4)
2- Kruitbosch (score: 7,7)
3- Augusta (score: 7,2)

BESTE FIETSLEVERANCIER
1- Batavus (score: 327,86 punten)
2- Sparta (score: 320,58 punten)
3- Koga-Miyata (score: 310,88 punten)

BESTE GROSSIER
1- Kruitbosch (score: 353,2 punten)
2- Augusta (score: 350,6 punten)
3- AGU (score: 343,6 punten)

BEST ONTWIKKELDE LEVERANCIER
1- Loekie (86%)
2- Kruitbosch (19,2%)
3- ENRA Verzekeringen (13%)

Reageer op dit artikel