nieuws

Bike Totaal ondernemers getraind in retailmanagement

Retailing

Bike Totaal ondernemers getraind in retailmanagement

AMERSFOORT– De tweede retailmanagement training, die door Bike Totaal wordt georganiseerd voor de aangesloten ondernemers, is afgerond. Door deze cursus leren leden om op een andere manier te kijken naar de eigen onderneming.

AMERSFOORT– De tweede retailmanagement training, die door Bike Totaal wordt georganiseerd voor de aangesloten ondernemers, is afgerond. Door deze cursus leren leden om op een andere manier te kijken naar de eigen onderneming.

Waar liggen de kansen? Wat zijn de bedreigingen? Wat zijn jouw sterke punten? Onderwerpen die goed inzicht geven om het optimale bedrijfsresultaat te behalen. Als eindopdracht hebben de cursisten deze inzichten vertaald in een verbeterplan.

Op de Bike Totaal Sales Kick Off die op 9 februari plaatsvond zijn de certificaten uitgereikt aan de deelnemers van de tweede retail management training:
– Hans Voorn, Bike Totaal Tweewielercentrum Hans Voorn in Woerden
– Arthur Wijtman, Bike Totaal Wijtman Tweewielers in Delft
– Derk van Dijken, Bike Totaal Uithuizermeeden Tweewielers in Uithuizermeeden
– Co Verhoef, Bike Totaal Bikeshop Loosdrecht in Loosdrecht
– Piet Boom, Bike Totaal Boom Tweewielers in Schoonhoven
– Bouke Zuiddam, Bike Totaal Boom Tweewielers in Rotterdam
– Aad van Holst, Bike Totaal Boom Tweewielers in Capelle a/d IJssel
– John van Dompselaar, Bike Totaal Van der Linde in De Cocksdorp

De cursisten zijn erg enthousiast over de training. “Ik ben nog assertiever geworden, heb leren presenteren, en zie na twee maanden al resultaat waardoor onder meer mijn personeel veel meer gemotiveerd is”, aldus één van de cursisten. Ook de ruimte tijdens de cursus om met elkaar te discussiëren en ideeën uit te wisselen werd door de ondernemers zeer gewaardeerd.

Reageer op dit artikel