nieuws

Sikko Brouwer vanaf FietsVAK werkzaam voor Vendit

Retailing

Sikko Brouwer vanaf FietsVAK werkzaam voor Vendit

ROTTERDAM – Met ingang van de komende FietsVAK zal Sikko Brouwer (39) in dienst treden bij Vendit. Hij is speciaal aangesteld als accountmanager voor de tweewielerbranche.

 ROTTERDAM – Met ingang van de komende FietsVAK zal Sikko Brouwer (39) in dienst treden bij Vendit. Hij is speciaal aangesteld als accountmanager voor de tweewielerbranche.
Brouwer is geen onbekende binnen de vakhandel. Vijftien jaar lang heeft hij een eigen Profile-winkel gehad en was daarna enkele jaren werkzaam als commercieel manager bij Twico Retail Support. In die hoedanigheid had hij niet alleen met Fietsplus-ondernemers te maken, maar ook met leveranciers.
“Door de structurele groei van Vendit in de rijwielbranche was het van belang om een kenner van de branche bij Vendit aan te stellen,” licht Eric van Jarwaarden toe. “Sikko zal zich bezighouden met het adviseren van VMSII aan tweewielerbedrijven. Bovendien gaat hij contact houden met de leveranciers, met wie Vendit gekoppeld is.”

Reageer op dit artikel