nieuws

RAI Vereniging gaat voor duurzame mobiliteit

Retailing

RAI Vereniging gaat voor duurzame mobiliteit

AMSTERDAM – Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van RAI Vereniging heeft de algemeen voorzitter van RAI Vereniging, Roelf de Boer, de nieuwe beleidsplannen van de branchevereniging van de rijwiel- en automobiel industrie bekendgemaakt. De Boer haakte in op het nieuwe Beleidsplan van RAI Vereniging waarin de aandacht vooral uitgaat naar duurzame mobiliteit.

AMSTERDAM – Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van RAI Vereniging heeft de algemeen voorzitter van RAI Vereniging, Roelf de Boer, de nieuwe beleidsplannen van de branchevereniging van de rijwiel- en automobiel industrie bekendgemaakt. De Boer haakte in op het nieuwe Beleidsplan van RAI Vereniging waarin de aandacht vooral uitgaat naar duurzame mobiliteit.

"Duurzame mobiliteit is essentieel voor de ontwikkeling van mens en maatschappij", zo stelde hij. De Boer gaf in duidelijke bewoordingen aan dat duurzame mobiliteit het speerpunt is van RAI Vereniging voor de komende jaren.
Daarnaast ging hij in op de economische situatie in ons land waar we door ‘georganiseerde samenwerking’ tegenin moeten fietsen om zo de crisis het hoofd te bieden.

Afsluitend maakte Roelf de Boer duidelijk dat RAI Vereniging zijn eigen verantwoordelijkheid zal nemen, door binnen en buiten de eigen kring kennis te verzamelen en te delen, door brede samenwerking met alle relevante politieke en maatschappelijke organisaties en door samen te investeren in duurzaam Europees beleid. Alles om RAI Vereniging in de komende periode duidelijk te profileren als belangrijke speler in het duurzame mobiliteitsveld.

Reageer op dit artikel