nieuws

Laatste kans om aan te melden voor Tweewielertechnicus van het Jaar 2009

Retailing

Laatste kans om aan te melden voor Tweewielertechnicus van het Jaar 2009

NIEUWEGEIN – Fiets- en bromfietstechnici die zich willen meten hun collega’s, kunnen zich nog tot 20 januari inschrijven voor de verkiezing “Tweewielertechnicus van het Jaar 2009”. De voorronde is op maandagavond 26 januari op verschillende locaties. Ook is het mogelijk deel te nemen aan de voorronde tijdens de beurs FietsVAK 2009.

NIEUWEGEIN – Fiets- en bromfietstechnici die zich willen meten hun collega’s, kunnen zich nog tot 20 januari inschrijven voor de verkiezing Tweewielertechnicus van het Jaar 2009. De voorronde is op maandagavond 26 januari op verschillende locaties. Ook is het mogelijk deel te nemen aan de voorronde tijdens de beurs FietsVAK 2009.

Eerdere Tweewielertechnici van het Jaar weten dat het een prachtige erkenning van je kennis en kunde is. Natuurlijk weten vakmensen zelf als de beste wat zij waard zijn, maar zo’n officiële bekroning van je vakmanschap blijkt toch veel te betekenen. Die heeft ook commerciële waarde voor de onderneming waar de winnende technicus werkt. Het versterkt bij klanten immers het gevoel dat zij juist daar aan een uitstekend adres zijn. Behalve op de ‘eeuwige roem’, maken deelnemers kans op diverse interessante prijzen, zoals het geven van gastlessen op ROC’s.

De verkiezing “Tweewielertechnicus van het Jaar 2009” wordt op initiatief van stichting OOMT georganiseerd door kennis- en opleidingscentrum Innovam. OOMT wil met deze verkiezing het vakmanschap in de branche centraal stellen en het bewustzijn van het belang van opleiding en ontwikkeling stimuleren. De verkiezing biedt een uitgelezen kans aan fiets- en bromfietstechnici om te laten zien dat juist zij uitblinken in dit boeiende vak.

Aanmelden
Aanmelden voor de verkiezing Tweewielertechnicus van het Jaar 2009 kan tot uiterlijk 20 januari 2009 door HIER te klikken. De voorronde (theorietoets) is op maandagavond 26 januari 2009, gevolgd door de halve finale (praktijkronde) op 2 maart 2009 in het Tweewielercentrum van Innovam in Nieuwegein. Een uitdagende finalequiz bepaalt uiteindelijk wie zich op 30 maart 2009 “Fiets- en Bromfietstechnicus van het Jaar 2009” mogen noemen.

Reageer op dit artikel