nieuws

Inschrijven voor Tweewielertechnicus van het Jaar kan nog tot a.s. vrijdag

Retailing

Inschrijven voor Tweewielertechnicus van het Jaar kan nog tot a.s. vrijdag

NIEUWEGEIN – Wie zich met vakgenoten wil laten meten op het gebied van technische kennis, heeft daartoe de kans tot a.s. vrijdag. Want tot en met 9 januari bestaat de mogelijkheid om je in te schrijven voor de verkiezing Tweewielertechnicus van het Jaar 2009.

NIEUWEGEIN – Wie zich met vakgenoten wil laten meten op het gebied van technische kennis, heeft daartoe de kans tot a.s. vrijdag. Want tot en met 9 januari bestaat de mogelijkheid om je in te schrijven voor de verkiezing Tweewielertechnicus van het Jaar 2009.

De uitdaging geldt voor zowel fietstechnici als bromfietstechnici. Het is een prestigieuze eretitel, waarmee je bekroond kan worden tot de beste monteur van het jaar. Dat is niet alleen goed voor de monteur in kwestie, maar ook uitermate interessant voor de tweewielerspeciaalzaak waar hij of zij werkt. De titel Tweewielertechnicus van het Jaar geeft een vetrouwenwekkende uitstraling naar de consument als het gaat om vakmanschap.

"Slimme ondernemers sporen hun medewerkers aan om deel te nemen aan een verkiezing als deze. Natuurlijk gaat het uiteindelijk om de eretitel, maar zelfs een nominatie is al heel waardevol,"  zegt Arnauld Hackmann, hoofdredacteur van het vakblad Tweewieler en ambassadeur van de verkiezing Tweewielertechnicus van het Jaar.

"Wij hebben ooit deze verkiezing om deze reden in het leven geroepen en na een aantal jaren later heeft stichting OOMT de organisatie overgenomen. Het mooie van deze verkiezing is dat het voor zowel de deelnemende monteur als de ondernemer/werkgever spannend en leerzaam is. Als ik onderemer was en een crack van een monteur in mijn bedrijf werkzaam was, dan wist ik het wel: direct inschrijven,"  aldus Hackmann.

Behalve op de ‘eeuwige roem’, kunnen de winnaars rekenen op diverse interessante prijzen. Eerdere Tweewielertechnici van het Jaar denken vooral met plezier terug aan het geven van gastlessen op ROC’s.

AANMELDEN
Aanmelden voor de verkiezing Tweewielertechnicus van het Jaar 2009 kan tot uiterlijk 9 januari 2009 via www.tweewielertechnicusvanhetjaar.nl. De voorronde (theorietoets) is op maandagavond 26 januari 2009, gevolgd door de halve finale (praktijkronde) op 2 maart 2009 in het Tweewielercentrum van Innovam in Nieuwegein. Een uitdagende finalequiz bepaalt uiteindelijk wie zich op 30 maart 2009 Fiets- en Bromfietstechnicus van het Jaar 2009 mogen noemen.

Sponsoren
Deze verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door Bovemij Verzekeringen, Koninklijke Gazelle en Beta Gereedschappen.

Reageer op dit artikel