nieuws

Fietsenwijk omgedoopt in Fietsdigitaal.nl

Retailing

Fietsenwijk omgedoopt in Fietsdigitaal.nl

NUENEN – Sinds deze week is Fietsenwijk.nl omgedoopt in fietsdigitaal.nl. Fietsenwjk.nl is vijf jaar geleden gestart als zoekmachine voor de consument om een nieuwe of gebruikte fiets te vinden, à la Autotrader voor auto’s of Funda voor huizen.

NUENEN – Sinds deze week is Fietsenwijk.nl omgedoopt in fietsdigitaal.nl. Fietsenwjk.nl is vijf jaar geleden gestart als zoekmachine voor de consument om een nieuwe of gebruikte fiets te vinden, à la Autotrader voor auto’s of Funda voor huizen.

Het oude Fietsenwijk.nl is geïntegreerd binnen Fietsdigitaal.nl. Deze site heeft koppelingen naar vrijwel alle grote fietsmerken, een link om de eigen actuele voorraad op de eigen website te tonen, een link naar de BOVAG occasionsite, doorplaatsmogelijkheden naar Marktplaats.nl, Speurders.nl en meer, verzekeringen, biketax.nl (waardebepaler voor de inruilfiets), en de makers van Fietsdigitaal.nl kunnen u ook helpen met het bouwen en hosten van uw eigen website. Bovendien kunt u via dit systeem van iedere ingevoerde fiets direct een showroomkaart in twee formaten maken, eventueel met eigen logo.

Wat vijf jaar geleden begon als een proef voor wat fietsenzaken in de regio Eindhoven is uitgegroeid tot een landelijk dekkende internetfaciliteit voor de fietsenbranche. Inmiddels werkt meer dan de helft van de fietsspeciaalzaken met Fietsdigitaal.nl.

Reageer op dit artikel