nieuws

Biologische producten van Pedros

Retailing

Biologische producten van Pedros

Pedros is een wereldwijd bekend bedrijf, dat gebruikmaakt van hun connecties in de oliebranche en daardoor de juiste smeermiddelen kunnen maken voor de fiets. Tegenwoordig richt men zich steeds meer op het behoud van het milieu. Na een aantal bezoeken aan Taiwan is Pedros zich ervan bewust geworden anders om te gaan met het milieu. Pedros heeft een groeiende lijn biologisch afbreekbare producten.

Pedros is een wereldwijd bekend bedrijf, dat gebruikmaakt van hun connecties in de oliebranche en daardoor de juiste smeermiddelen kunnen maken voor de fiets. Tegenwoordig richt men zich steeds meer op het behoud van het milieu. Na een aantal bezoeken aan Taiwan is Pedros zich ervan bewust geworden anders om te gaan met het milieu. Pedros heeft een groeiende lijn biologisch afbreekbare producten.

Zo is de GO! een smeermiddel dat zich uitstekend houd in droge/schone omstandigheden. De ChainJ is een smeermiddel dat zich heeft bewezen in diversen races en houd prima in de natte omstandigheden. GreenFizz is het ‘groene’ schoonmaakmiddel van Pedros dat je steeds meer tegenkomt als schoonmaakmiddel.

Ook gereedschappen
Pedros maakt ook hoogwaardig gereedschap voor een schappelijke prijs. Met dezelfde specificaties als de grote merken, maar dan made in Taiwan. Pedros denkt mee met de fietsenmaker. In januari komt de Vice Whip uit, een handig stukje gereedschap dat op iedere werkbank thuishoort. Hiermee houd je heel makkelijk en zonder uit te schieten de cassette tegen bij het demonteren van de borgring. Verkrijgbaar bij Groothandel Aalten BV.

Reageer op dit artikel