nieuws

AGU dealers in Tour de France-prijzen

Retailing

AGU dealers in Tour de France-prijzen

ROTTERDAM – AGU organiseerde tijdens de Tour de France een online Tourspel voor haar dealers. De winnaars van de diverse klassementen werden onlangs uitgenodigd voor een diner en uitreiking van de prijzen in de Euromast in Rotterdam.

ROTTERDAM  – AGU organiseerde tijdens de Tour de France een online Tourspel voor haar dealers. De winnaars van de diverse klassementen werden onlangs uitgenodigd voor een diner en uitreiking van de prijzen in de Euromast in Rotterdam.

Tijdens het diner op 60 meter hoogte in het Euromast-restaurant werden de gesigneerde Rabobank-shirts en AA Cycling shirts uitgereikt door Leontien Zijlaard – Van Moorsel. Het was een gezellige avond, waarbij sommige dealers met handen vol ingelijste shirts naar huis gingen.

De dealers die in de prijzen vielen:
– The Bike Store 
– Fietswereld Holten 
– Kropholler Tweewielers 
– Cornelis Tweewilers 
– Kanora Bvba 
– Profile Kramer 
– Floris Tweewielers 
– Rijwielhandel Lekkenburg

Komende Tour de France zal AGU wederom een AGU Tourspel voor dealers organiseren.

Reageer op dit artikel