nieuws

Gratis omruilactie BOVAG-schild verlengd

Retailing

Gratis omruilactie BOVAG-schild verlengd

BUNNIK – BOVAG-leden sturen massaal het BOVAG-schild ‘oude stijl’ terug naar BOVAG. Wie dat doet, heeft recht op een gratis nieuw schild met het nieuwe BOVAG-logo. Deze actie is verlengd tot 31 december.

BUNNIK – BOVAG-leden sturen massaal het BOVAG-schild ‘oude stijl’ terug naar BOVAG. Wie dat doet, heeft recht op een gratis nieuw schild met het nieuwe BOVAG-logo. Deze actie is verlengd tot 31 december.

“Aanvankelijk konden leden tot 15 november het oude schild gratis voor een nieuwe inruilen. Daarna zou men moeten betalen voor het nieuwe schild. Maar om iedereen in staat te stellen om te profiteren van deze actie, hebben we die datum opgerekt”, zegt Koos Burgman, algemeen directeur van BOVAG.

Vanaf 1 januari 2009 mag alleen nog gebruik gemaakt worden van BOVAG-uitingen met daarop het meest actuele logo. BOVAG roept de leden op dus niet langer te wachten en de verzenddoos te gebruiken die ze half oktober hebben ontvangen. Wie de doos niet meer heeft, kan het oude schild zelf goed verpakken en met het volledig ingevulde omruilformulier sturen naar BOVAG Ledenwinkel, Kosterijland 15, 3981 AJ Bunnik.

Degenen die momenteel niet over een BOVAG-schild beschikken, maar wel het nieuwe willen ontvangen, kunnen contact opnemen met de ledenadministratie via leden@bovag.nl. Ook andere vragen over deze actie zijn via dit e-mailadres te stellen.

Reageer op dit artikel