nieuws

Goossens Tweewielers wint auto bij Unigarant actie

Retailing

Goossens Tweewielers wint auto bij Unigarant actie

HOOGEVEEN – Mevrouw Goossens van Goossens Tweewielers uit Den Dungen heeft afgelopen vrijdag de sleutels ontvangen van een Hyundai i10, inclusief een 1-jarige Autoverzekering. De auto is de hoofdprijs van de Unigarant Fietsverzekeringsactie, waarbij rijwielhandelaren de afgelopen maanden vele prijzen konden winnen.

HOOGEVEEN – Mevrouw Goossens van Goossens Tweewielers uit Den Dungen heeft afgelopen vrijdag de sleutels ontvangen van een Hyundai i10, inclusief een 1-jarige Autoverzekering. De auto is de hoofdprijs van de Unigarant Fietsverzekeringsactie, waarbij rijwielhandelaren de afgelopen maanden vele prijzen konden winnen.
 
Raymond Lussenburg, Salesmanager Tweewieler bij Unigarant, verraste haar door vrijdag met de auto voor de deur te staan. De actie was een groot succes, want bijna de helft van de bij Unigarant aangesloten rijwielhandelaren sloot significant meer fietsverzekeringen af.
Per maand, van mei tot en met augustus, werden 20 prijzen verloot, waaronder LCD-tv’s, iPod Nano’s, iPod Shuffles, digitale camera’s, beertenders, Senseo apparaten en Tom Tom’s. Hoe meer 3- en 5-jaars fietsverzekeringen een rijwielhandelaar afsloot, hoe meer online krasloten hij maandelijks ontving. Via een e-mail kwam hij bij zijn persoonlijke kraslot(en). De rijwielhandelaar zag meteen of hij een prijs won.

Reageer op dit artikel