nieuws

KNOG van Rema Tip Top naar Jacobsons

Retailing

KNOG van Rema Tip Top naar Jacobsons

ALKMAAR – KNOG, leverancier van high-end verlichting, fietscomputers, tassen en fietskleding en gereedschap voor de fanatieke fietsers, kiest voor Jacobsons.

ALKMAAR – KNOG, leverancier van high-end verlichting, fietscomputers, tassen en fietskleding en gereedschap voor de fanatieke fietsers, kiest voor Jacobsons.

Op 1 oktober hebben Hugo Davidson van KNOG en Mario Dominicus van Jacobsons BV de overeenkomst gesloten. Hiermee krijgt Jacobsons de exclusieve distributierechten voor KNOG in Nederland. Tot voor kort werd het merk op de Nederlandse markt vertegenwoordigd door Rema Tip Top.

 

“KNOG maakt wereldwijd een enorme groei door en om deze groei voort te zetten en verder uit te bouwen, zocht het merk een partner die veel kennis en ervaring heeft in het hoogste segment van de markt,” aldus Jacobsons-directeur Mario Domincus. “Wij gaan, met uitzondering van de tassen, het complete KNOG assortiment voeren. Dit assortiment bestaat uit LED-verlichting, Gator lights, handschoenen, fietscomputers, fietspetjes en mutsen en gereedschap.”

 

Jacobsons, leverancier van de high-end merken Nalini, Bianchi-Milano, Carrera, Diadora, Didriksons, Griggrab, MOA, Ortlieb, Racktime en Tubus, ziet KNOG als een mooie aanvulling op het assortiment fietsproducten.

 

“Wij ons ondersteunen de dealer bij de verkoop van het KNOG assortiment met diverse verkoopondersteunende materialen, zoals winkeldisplays, nieuwe toonbankdisplays voor verlichting, computers en gereedschap, en consumentencatalogi,” aldus Dominicus.

 

Jacobsons introduceert de complete KNOG collectie op de Bike Motion Benelux op stand A 0.50.

Reageer op dit artikel