nieuws

Batavus weer sponsor Campinglife op RTL 4

Retailing

Batavus weer sponsor Campinglife op RTL 4

HEERENVEEN – Aanstaande zaterdag 11 oktober gaat het succesvolle programma Campinglife weer van start. Fietsen en kamperen zijn nauw met elkaar verbonden en daarom is Batavus samen met Vacansoleil en de Europeesche Verzekeringen ook in seizoen 2008/2009 een van de hoofdsponsors.

HEERENVEEN – Aanstaande zaterdag 11 oktober gaat het succesvolle programma Campinglife weer van start.  Fietsen en kamperen zijn nauw met elkaar verbonden en daarom is Batavus samen met Vacansoleil en de Europeesche Verzekeringen ook  in seizoen 2008/2009 een van de hoofdsponsors.

Via de nieuwe presentatrice Jessica Mendels, en de bekende Sander Janson komt Batavus in Campinglife met behulp van de campinggasten regelmatig in beeld via o.a. Billboards, diverse fietsmomenten en in speciale Batavus items.  Batavus is verder te volgen op www.campinglife.nl.

Campinglife is vernieuwd. Het programma gaat het achtste seizoen in en de serie heeft  een geheel nieuwe look gekregen. Het reizende karakter van kamperen wordt in de nieuwe serie Campinglife meer zichtbaar waardoor de vakantiebeleving van de campinggasten op een meer intieme manier met de kijker wordt gedeeld. Dit leidt tot spannende, ontroerende én gezellige momenten.
 
De eerste aflevering is komend weekend (zaterdag 11 oktober om 18.55 uur) al en vervolgens wekelijks t/m april 2009 te zien en trekt wekelijks bijna een miljoen kijkers.  De herhalingen zijn op zondagen om 9.40 uur.

Reageer op dit artikel