nieuws

Nieuw Rotterdams fietsmerk

Retailing

Nieuw Rotterdams fietsmerk

ROTTERDAM – Rat Bikes is een nieuw Rotterdams fietsmerk. De fietsen van Rat Bikes zijn puur gemaakt voor intensief gebruik in de stad en bedoeld voor de actieve stadsbewoner. De eerste fietsen worden in september 2008 uitgeleverd.

ROTTERDAM – Rat Bikes is een nieuw Rotterdams fietsmerk. De fietsen van Rat Bikes zijn puur gemaakt voor intensief gebruik in de stad en bedoeld voor de actieve stadsbewoner. De eerste fietsen worden in september 2008 uitgeleverd.

Rotterdams fietsmerk
Rat Bikes is opgericht door twee Rotterdammers vanuit hun enorme enthousiasme voor fietsen in de stad. Voor hen is de stad een grote speeltuin. Zigzaggen tussen de auto’s, knallen over het asfalt, obstakels ontwijken of juist erover heen. Fietsen is leuk! Met Rat Bikes willen zij dit gevoel overbrengen op actieve stadsbewoners, die de fiets nu nog te vaak laten staan.
 
Twee typen
Rat Bikes introduceert twee nieuwe fietsen, elk met hun eigen doel en inzetbaarheid. The Message is gemaakt voor pure snelheid en wendbaarheid. The Bastard is bedoeld voor het ruigere werk. Beide fietsen worden met de hand gebouwd in Nederland en zijn ontworpen volgens het less is more principe: hoogwaardige kwaliteit, simpel en stijlvol. Rat Bikes zijn leverbaar via de website en bij een selecte groep fietswinkels, waar de eerste exemplaren in september 2008 worden afgeleverd. Prijzen beginnen vanaf € 799,-.
 
Rat Bikes
De naam Rat Bikes is afgeleid van het gelijknamige knaagdier. Waar steden zijn, zijn ratten. Vliegensvlug banen ze zich een weg door de stadsjungle, waar ze onuitroeibaar zijn. Wat dat betreft verschillen ratten niet zoveel van onze fietsen. Een Rat Bike komt het best tot zijn recht tussen het beton en het asfalt.

Reageer op dit artikel