nieuws

Algemeen directeur Innovam overleden

Retailing

Algemeen directeur Innovam overleden

NIEUWEGEIN – Maandag 15 september is algemeen directeur André ter Weele op 50-jarige leeftijd overleden. Hij was al enige tijd ernstig ziek. Innovam verliest in André een bekwaam en bevlogen directeur, wiens enthousiasme, kracht en betrokkenheid van grote waarde voor de organisatie zijn geweest.

NIEUWEGEIN – Maandag 15 september is algemeen directeur André ter Weele op 50-jarige leeftijd overleden. Hij was al enige tijd ernstig ziek. Innovam verliest in André een bekwaam en bevlogen directeur, wiens enthousiasme, kracht en betrokkenheid van grote waarde voor de organisatie zijn geweest.

André ter Weele heeft in de korte tijd dat hij directeur was (vanaf 30 maart 2005), een aantal markante zaken gerealiseerd. Zo zijn de betrokkenheid van Innovam bij de Amsterdam-Beijing-rally en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit mijlpalen in de historie van Innovam.

André stond bekend om zijn gedrevenheid en zijn altijd aanwezige glimlach. Hij was een vernieuwer, een betrokken en strategisch leider en bracht mensen, organisaties en ideeën tot elkaar. Zijn persoonlijk enthousiasme wist hij zowel op medewerkers als op klanten over te brengen.

Eind augustus vorig jaar openbaarde zich een levensbedreigende ziekte. André heeft een zware maar dappere strijd gestreden, maar deze uiteindelijk verloren. De afscheidsplechtigheid vindt aanstaande donderdag in besloten kring plaats.

Reageer op dit artikel