nieuws

Gazelle introduceert FietsZoeker in samenwerking met Fietsenwijk.nl

Retailing

Gazelle introduceert FietsZoeker in samenwerking met Fietsenwijk.nl

DIEREN – Om de service naar consumenten en dealers toe verder te verbeteren, heeft Gazelle een samenwerking opgestart met Fietsenwijk.nl, de website waarop consumenten het actuele aanbod gebruikte en nieuwe fietsen bij fietsspeciaalzaken kunnen vinden.

DIEREN – Om de service naar consumenten en dealers toe verder te verbeteren, heeft Gazelle een samenwerking opgestart met Fietsenwijk.nl, de website waarop consumenten het actuele aanbod gebruikte en nieuwe fietsen bij fietsspeciaalzaken kunnen vinden.

Op de site kunnen consumenten via de Gazelle FietsZoeker direct zien welke dealers in de buurt hun favoriete fiets aanbieden.

Gazelle is verheugd over de samenwerking met Fietsenwijk.nl, omdat deze zowel voor de consument als de dealer interessante voordelen met zich meebrengt. Consumenten kunnen in de FietsZoeker aangeven in welke fiets ze geïnteresseerd zijn en zien dan direct waar deze fiets bij hen in de buurt beschikbaar is.

Doorplaatsing
Voor de dealer betekent dit dat klanten gemakkelijker naar hun winkel geleid zullen worden. Voor dealers is er nog een bijkomend voordeel: fietsen die ingevoerd zijn in Fietsenwijk.nl worden namelijk naast de Gazelle-website ook automatisch doorgeplaatst op andere aangesloten websites. Kortom: altijd en overal een actueel online fietsenaanbod.

De FietsZoeker is te vinden op gazelle.nl onder het kopje Collectie.

Reageer op dit artikel