nieuws

Rivo Sports contractleverancier ZEG

Retailing

Rivo Sports contractleverancier ZEG

MAASBOMMEL – Rivo Sports is per 1 juli jl. contractleverancier van ZEG Benelux. Voor ZEG leden biedt dit de mogelijkheid de merken van Rivo Sports te betrekken met de voordelen van het ZEG lidmaatschap. Rivo Sports houdt wel vast aan haar selectieve distributiebeleid.

MAASBOMMEL – Rivo Sports is per 1 juli jl. contractleverancier van ZEG Benelux. Voor ZEG leden biedt dit de mogelijkheid de merken van Rivo Sports te betrekken met de voordelen van het ZEG lidmaatschap. Rivo Sports houdt wel vast aan haar selectieve distributiebeleid.

“Toetreding van Rivo Sports tot ZEG biedt voor de ZEG ondernemers de bekende voordelen van zaken doen met ZEG contractleveranciers. Voor Rivo Sports betekent de toetreding een mogelijkheid om nauwer met een aantal ZEG leden samen te werken”, aldus Dennis Weijers van Rivo Sports. “Wij houden wel vast aan ons selectieve distributiebeleid en richten ons op een selecte groep dealers in de Benelux die zich willen onderscheiden. Alleen op deze manier kan Rivo Sports haar hoogwaardige servicepeil op niveau houden.”

Rivo Sports richt zich met haar producten op de totale outdoor- en  fietsmarkt in de Benelux. Het bedrijf  is distributeur van de merken Tifosi Eyewear, Lezyne, Protective, Casco helmen, Aclass wielen, Alex rims, Grammo, Led Lenser en Rockgardn.

 

Reageer op dit artikel