nieuws

Eigen huisshow ZEG geen aanval op IFMA

Retailing

Eigen huisshow ZEG geen aanval op IFMA

KEULEN – In augustus organiseert ZEG voor het eerst een eigen huisshow. Doel is om leden voorafgaand aan de najaarsbeurzen vooral te informeren over de nieuwe private labels

KEULEN – In augustus organiseert ZEG voor het eerst een eigen huisshow. Doel is om leden voorafgaand aan de najaarsbeurzen vooral te informeren over de nieuwe private labels.

Volgens Gérard Mimpen wordt met deze huisshow gehoor gegeven aan een wens, die al langer onder de leden leefde. Volgens hem heeft deze dealershow geen enkel effect op de deelname van ZEG aan de IFMA.

“Leden wilden graag vooraf geïnformeerd worden, vóórdat ze naar de Eurobike en de IFMA gaan. Daarom zullen we dan onze private label collecties, zoals die van Bulls, laten zien. We beperken ons tot de fietsen. Het is dus niet zo dat we ook onderdelen en accessoires daar gaan presenteren. Dat doen we gewoon op de IFMA, evenals de jaarvergadering,” aldus Mimpen.

Enkele jaren geleden overwoog ZEG de IFMA te verlaten, maar dat onderwerp is voorlopig een gepasseerd station. Met KoelnMesse is toen een meerjarig contract afgesloten, dat nog tot 2010 doorloopt. “Daar wordt ook niet aan getornd. Onze huisshow is dus ook geen aanval op de IFMA. Daar is helemaal geen sprake van.”

De huisshow van ZEG wordt op het hoofdkantoor in Keulen georganiseerd van 15 tot 17 augustus 2008.

 

 

Reageer op dit artikel