nieuws

TWICO-secretaris Frank van der Meer overleden

Retailing

TWICO-secretaris Frank van der Meer overleden

OEGSTGEEST – Vandaag is bekend geworden dat de secretaris/penningmeester van de Belangenvereniging TWICO Frank van der Meer gisteren plotseling is overleden. Hij was tevens eigenaar van Fietsplus Van der Meer uit Oegstgeest.

OEGSTGEEST– Vandaag is bekend geworden dat de secretaris/penningmeester van de Belangenvereniging TWICO Frank van der Meer gisteren plotseling is overleden. Hij was tevens eigenaar van Fietsplus Van der Meer uit Oegstgeest.

“Frank is veel te jong overleden," zegt TWICO-directeur Adriaan Vriens. “Hij was een van de TWICO/Fietsplus-leden van het eerste uur en een zeer actief en betrokken bestuurslid. Wij bewaren een goede herinnering aan hem. Wij wensen zijn familie en vrienden en allen, die Frank persoonlijk hebben gekend, veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.”

Frank van der Meer is 47 jaar geworden. Hij zal worden begraven op maandag 30 juni a.s. om 10.30 uur vanuit de Jacobuskerk, Meerkreuk 3 te Oude Wetering.

Reageer op dit artikel