nieuws

Herme Bruin gaat van BOVAG naar Innovam

Retailing

Herme Bruin gaat van BOVAG naar Innovam

NIEUWEGEIN – Herme Bruin gaat op 1 september a.s. het directieteam van Innovam versterken als statutair directeur. Bruin is nu Directeur Verenigingsbeleid bij BOVAG. Daar heeft hij de nodige branchekennis en bestuurlijke ervaring opgedaan die hem zullen helpen bij de veranderingen in de directie van Innovam.

NIEUWEGEIN – Herme Bruin gaat op 1 september a.s. het directieteam van Innovam versterken als statutair directeur. Bruin is nu Directeur Verenigingsbeleid bij BOVAG. Daar heeft hij de nodige branchekennis en bestuurlijke ervaring opgedaan die hem zullen helpen bij de veranderingen in de directie van Innovam.

De bewegingen in de directie worden voor een deel veroorzaakt door de onverwachte, ernstige ziekte van algemeen directeur André ter Weele, die heeft laten weten dat hij niet verwacht als algemeen directeur te kunnen terugkeren. Daarom moet de Raad van Commissarissen zo snel mogelijk een opvolger in zijn positie moeten benoemen. Naast de benoeming van Herme Bruin per 1 september hoopt de Raad voor het einde van het jaar een opvolger voor André ter Weele te hebben gevonden.
Bij de samenstelling van het nieuwe directieteam wordt ook rekening gehouden met het feit dat directeur Dirk Schmidt per 1 december 2008 met pensioen zal gaan.

Reageer op dit artikel