nieuws

Gereedschap voor onderweg

Retailing

Gereedschap voor onderweg

Iedere renner neemt minimaal een binnenband mee. Vaak ook nog een mobieltje, wat geld en wat gereedschap is ook altijd handig. Meestal wordt dit allemaal in de achterzak van het wielershirt gestopt. Niet echt handig. De Tacx Tool Tube biedt een slimme oplossing voor dit probleem. Deze gereedschapsbus is gemaakt van hoogwaardig kunststof, heeft een […]

Iedere renner neemt minimaal een binnenband mee. Vaak ook nog een mobieltje, wat geld en wat gereedschap is ook altijd handig. Meestal wordt dit allemaal in de achterzak van het wielershirt gestopt. Niet echt handig. De Tacx Tool Tube biedt een slimme oplossing voor dit probleem. Deze gereedschapsbus is gemaakt van hoogwaardig kunststof, heeft een technische uitstraling en is multifunctioneel. De bus biedt voldoende ruimte voor het meenemen van een binnenband en klein gereedschap. Door de grote vulopening is de inhoud makkelijk te pakken. De bus wordt afgesloten met een schroefdop, is waterdicht en past op bijna alle bidonhouders. De Tacx Tool Tube wordt geleverd exclusief gereedschap. Aanbevolen Tacx gereedschap: Pandora Multitool of inbussleutelset, MiniMax kettingpons, bandenlichterset, CO2 inflator met luchtpatroon. De prijs van de T4800 Tool Tube is € 5,75.

Reageer op dit artikel