nieuws

Unigarant online krasactie

Retailing

Unigarant online krasactie

HOOGEVEEN – Unigarant is gestart met een Fietsverzekeringsactie waarbij rijwielhandelaren maandelijks prijzen kunnen winnen. Hoe meer 3- en 5-jaars fietsverzekeringen zij afsluiten, hoe meer online krasloten zij ontvangen. Per maand worden 20 prijzen verloot en aan het eind van de actieperiode is de hoofdprijs een Hyundai i10.

HOOGEVEEN – Unigarant is gestart met een Fietsverzekeringsactie waarbij rijwielhandelaren maandelijks prijzen kunnen winnen. Hoe meer 3- en 5-jaars fietsverzekeringen zij afsluiten, hoe meer online krasloten zij ontvangen. Per maand worden 20 prijzen verloot en aan het eind van de actieperiode is de hoofdprijs een Hyundai i10.

Op basis van de extra afgesloten verzekeringen, ten opzichte van het gemiddelde van dezelfde periode vorig jaar, wordt iedere maand vastgesteld op hoeveel online krasloten de rijwielhandelaar recht heeft. Hij ontvangt hierover maandelijks een e-mail. Via deze mail komt hij bij zijn persoonlijke kraslot(en). De rijwielhandelaar ziet meteen of hij wint. De actie duurt van mei tot en met augustus.

Per maand worden 20 prijzen verloot, waaronder LCD-tv’s, iPod Nano’s, iPod Shuffles, digitale camera’s, beertenders, Senseo apparaten en Tom Tom’s. De winnaar van de hoofdprijs, een Hyundai i10 inclusief een 1-jarige Autoverzekering, wordt aan het eind van de actieperiode getrokken uit alle online krasloten die zijn verstrekt.

Reageer op dit artikel