nieuws

Unigarant en SYM Scooters introduceren SYM Bromfietsverzekering

Retailing

Unigarant en SYM Scooters introduceren SYM Bromfietsverzekering

HOOGEVEEN – Sinds half mei biedt SYM Scooters in samenwerking met Unigarant een voordelige bromfietsverzekering aan onder hun eigen label. De verzekering kent een aantal aantrekkelijke voordelen, zowel voor de klant als de SYM-dealer.

HOOGEVEEN – Sinds half mei biedt SYM Scooters in samenwerking met Unigarant een voordelige bromfietsverzekering aan onder hun eigen label. De verzekering kent een aantal aantrekkelijke voordelen, zowel voor de klant als de SYM-dealer.

De verzekering kan bij alle modellen van SYM worden gesloten en biedt twee jaar lang dekking tegen WA, diefstal en aanrijding. Verder ontvangt de verzekerde bij diefstal of totaal verlies in de eerste twee jaar altijd een nieuwe SYM. De verzekering heeft een scherpe premie en gunstige voorwaarden.

Dergelijke ‘merkenpolissen’ heeft Unigarant ook met Tomos en Peugeot.

Reageer op dit artikel