nieuws

Martin Hendriks van Unigarant naar Batavus

Retailing

HEERENVEEN – Per 1 mei 2008 is Martin Hendriks bij Batavus begonnen in zijn nieuwe baan als Verkoopadviseur Noordoost Nederland. Hiervoor werkte Martin 19 jaar bij verzekeringsmaatschappij Unigarant in Hoogeveen bij de divisie ‘Fietsverzekeringen’.

HEERENVEEN – Per 1 mei 2008 is Martin Hendriks bij Batavus begonnen in zijn nieuwe baan als Verkoopadviseur Noordoost Nederland. Hiervoor werkte Martin 19 jaar bij verzekeringsmaatschappij Unigarant in Hoogeveen bij de divisie ‘Fietsverzekeringen’.

In deze 19 jaar heeft Martin een enorme kennis van en relatienetwerk in de fietsbranche opgebouwd. Daarvoor was de fiets al zijn beste vriend gedurende zijn wielercarrière. ‘Hierdoor zal Martin weinig problemen ondervinden om zich als Verkoopadviseur voor Batavus te positioneren in zijn rayon en een plaatsje te veroveren binnen de gelederen van Batavus’, aldus Mark Woollard, de Sales Manager van Batavus.

Het spreekt voor zich dat Unigarant het erg spijtig vindt dat Martin na 19 jaar van goede samenwerking het bedrijf verlaat. Unigarant is momenteel op zoek naar een goede vervanger.

Reageer op dit artikel