nieuws

Bijzondere Gazelle gestolen in Almere

Retailing

Bijzondere Gazelle gestolen in Almere

ALMERE – Vorige week is een bijzondere Gazelle Ultimate gestolen bij de Albert Heyn in Parkwijk, Almere. De fiets, die automatisch geveerd en geschakeld is, was eigendom van een gehandicapte vrouw. Een oproep aan de vakhandel om extra alert te zijn op eventuele inruil van dit model.

ALMERE – Vorige week is een bijzondere Gazelle Ultimate gestolen bij de Albert Heyn in Parkwijk, Almere. De fiets, die automatisch geveerd en geschakeld is, was eigendom van een gehandicapte vrouw. Een oproep aan de vakhandel om extra alert te zijn op eventuele inruil van dit model.

"Deze fiets is mijn enige vervoermiddel in verband met de handicap die ik heb. Ik ben dus enorm gedupeerd omdat deze fiets voor mij aangepast is en niet meer gemaakt wordt,"  aldus de gedupeerde dame. "Zonder de boordcomputer die de versnellingen en vering regelt heeft niemand iets aan de fiets en uiteraard heb ik de boordcomputer en de sleutels van de sloten in mijn bezit."

Het betreft een zilvergrijze Gazelle damesfiets, type Ultimate Hybride Sport DI-2.  Op de fiets zat aan de voorkant een zilvergrijze boodschappenmand met daarin twee extra sloten. Tevens was de fiets voorzien van een gelzadel en snelbinders.
De fiets heeft framenummer 5515754, het Axaslot heeft nummer 975052811473733, type SL7.

Mocht u de fiets aangeboden krijgen of hem zien, wilt u dan alstublieft contact opnemen met de redactie van Tweewieler? Telefoonnummer van de gedupeerde is bij de redactie bekend.

Reageer op dit artikel