nieuws

VIP-arrangement voor Juncker-dealer

Retailing

VIP-arrangement voor Juncker-dealer

HOUTEN – Afgelopen week werd Bike Totaal Houten door Juncker Bike Parts verblijd met een luxe VIP-arrangement voor 4 personen in Landal Green Parks. Die verrassing was gewonnen op de huisshow van Juncker begin maart.

HOUTEN – Afgelopen week werd Bike Totaal Houten door Juncker Bike Parts verblijd met een luxe VIP-arrangement voor 4 personen in Landal Green Parks. Die verrassing was gewonnen op de huisshow van Juncker begin maart.

Op de huisshow van Juncker werden dit jaar voor het eerst meerdere palletveilingen georganiseerd. Onder leiding van een deskundige veilingmeester ontstond een spel van bieden waar voor de snelle beslissers veel voordeel te halen viel.

Onder alle kopers werd per veiling ook nog eens een digitale camera verloot. Johan Scholman en Harry van Zijl van Bike Totaal Houten hadden zich er al bij neergelegd dat zij daarbij niet tot de gelukkigen hoorden, toen het telefoontje kwam van Juncker dat zij de superprijs, het VIP-arrangement voor 4 personen in Landal Green Parks, hadden gewonnen.

Menno Visser van Juncker Bike Parts mocht de prijs aan Johan Scholman (zie foto) uitreiken. In goed overleg hebben Harry en Johan besloten dat Johan van het aanbod gebruik zal gaan maken. Als het weer meezit, moet dat in juni gaan gebeuren, aldus Johan.

Reageer op dit artikel