nieuws

UNIEKE DEALERREIS!! GA MEE OP TOURNEE DOOR TAIWAN.

Retailing

UNIEKE DEALERREIS!! GA MEE OP TOURNEE DOOR TAIWAN.

Eind november organiseert het vakblad Tweewieler, in samenwerking met BOVAG, een fantastische dealerstudiereis naar Taiwan. Doel is om met maximaal dertig leergierige ondernemers een aantal interessante en uiteenlopende bedrijven te bezoeken.

Eind november organiseert het vakblad Tweewieler, in samenwerking met BOVAG, een fantastische dealerstudiereis naar Taiwan. Doel is om met maximaal dertig leergierige ondernemers een aantal interessante en uiteenlopende bedrijven te bezoeken. Een unieke kans om het nuttige met het aangename te combineren, want naast bedrijfsbezoeken en vakdiscussies zullen ook culinaire uitjes en interessante sightseeing deel uitmaken van een meer dan boeiende week naar het Verre Oosten.

Samen met vakgenoten achter de schermen kijken bij het SGS kwaliteitslaboratorium en de productiefaciliteiten van Velo, SRAM en Giant. Maak kennis met de bedrijven die schuil gaan achter de producten die u in uw winkel verkoopt en leer waarom zij voor deze werkwijze gekozen hebben. ’s Avonds wordt aan de hand van boeiende vakdiscussies door gepraat over de ervaringen die iedereen opgedaan heeft.

All in-programma
Voor de scherpe prijs van € 1950,-, Economy Class (pp, ex. BTW) bent u van de partij. Dynasty Class vliegen is ook mogelijk (prijs op aanvraag). Het gaat om all-in prijzen, dus inclusief ticket, taxes, sightseeing en verblijf in de viersterrenhotels Howard Prince Taichung en Howard Plaza Taipei (foto onder). Behalve de genoemde bedrijven, bezoekt u ook de Taipei 101, tot voor kort het hoogste gebouw ter wereld en laat u imponeren door het geweldige uitzicht over Taipei op een hoogte van 450 meter. Neem bovendien een interessante duik in de historie van Taiwan door een bezoek aan het Chang Kai-shek Memorial.
Verder zal een bezoek aan Shilin, één van de legendarische nachtmarkten, niet ontbreken.

Beperkt aantal plaatsen
Interesse om uw vakkennis te verdiepen en samen met vakgenoten kennis te maken met de rijke Aziatische cultuur? Meld u dan heel snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt tot maximaal dertig personen, dus vol=vol.
Aanmelden kan door hier te klikken.

Ga mee op tournee door Taiwan.
U bent van harte welkom!!

Voor meer informatie, klik op Dossier Tweewieler Studiereis 2008

Reageer op dit artikel