nieuws

Nieuw relatiemagazine Bike Totaal heet Fiets & Fun

Retailing

Nieuw relatiemagazine Bike Totaal heet Fiets & Fun

AMERSFOORT – Vanaf deze week ligt het nieuwe relatiemagazine “Fiets & Fun” in de Bike Totaal winkels. Het 40 pagina’s tellende blad staat vol met achtergrondinformatie, trends en producten op fietsgebied.

AMERSFOORT – Vanaf deze week ligt het nieuwe relatiemagazine “Fiets & Fun” in de Bike Totaal winkels. Het 40 pagina’s tellende blad staat vol met achtergrondinformatie, trends en producten op fietsgebied.

De titel “Fiets & Fun” geeft aan wat de lezer in het blad mag verwachten. Zo zijn verschillende fietsers gefotografeerd op hun fiets, komen de nieuwe producten aan bod en is er veel aandacht voor de service van de aangesloten Bike Totaalwinkels. Daarnaast is er een uitgebreid exclusief interview met baanwielrenner Theo Bos.

“Een relatiemagazine voor Bike Totaal was een logische stap in aanvulling op de bestaande communicatiemiddelen”, zegt marketingcommunicatiemanager Jeroen Rietvelt. "De waardering voor dit soort bladen groeit sterk en sluit bovendien prima aan bij de interesse van onze klanten.”

“Zo’n drie jaar geleden hebben we onze huis-aan-huis catalogus in omvang teruggebracht. Hoewel de catalogus in deze opzet steeds heel goed wordt gewaardeerd en bewaard, wilden we de toegevoegde waarde van de Bike Totaal winkels nog sterker benadrukken. Dat gebeurt in Fiets & Fun, dat kosteloos door klanten kan worden meegenomen.”

Reageer op dit artikel